De Roo
Particulier project De Roo Particulier project De Roo buitenschilderwerken project De Roo buitenschilderwerken project De Roo project De Roo project De Roo impressie 3
Expo service De Roo

Expo Service De Roo

Exposervice gaat vooral over sfeervolle en esthetische installaties in bijvoorbeeld musea. Ons oog voor detail en het juiste kleurgebruik spelen hierbij een belangrijke rol.

Markt 1379800 Deinze
Tende (by De Roo)

Tende (by De Roo)

Bent u op zoek naar raamdecoratie die past bij uw interieur en ... bij uzelf? Wel bij tende vindt u een ruim assortiment aan binnenzonnewering en gordijnen, met unieke oplossingen voor ramen tot 6 meter breed. Onze gespecialiseerde medewerkers staan garant voor origineel kleuradvies, vakkundige opmetingen en een precieze plaatsing. Bij ons kan u terecht voor een breed gamma aan oplossingen om van uw woning een pareltje te maken. Trendy of rustiek? U vindt gegarandeerd uw smaak in onze winkel. Stijladvies en inspiratie inbegrepen!

Markt 137 9800 Deinze www.tende-deroo.be
Colora - Deinze

Colora - Deinze

Wilt u zelf aan de slag met verf en borstel? Ook dat kan... maar gebruik dan zeker kwaliteitsproducten voor een prima resultaat. Daarvoor kunt u terecht in de Colora-winkel van De Roo in Deinze. Wij helpen u kiezen zodat uw werk zeker het gedroomde resultaat zal opleveren.

Gentsesteenweg 41 1 9800 Deinze www.facebook.com/colora-deinze