Petac

Ecoustische oplossingen van PETAC

Het Belgische bedrijf PETAC wil hoogwaardige, stijlvolle en efficiënte akoestische oplossingen bieden om de nagalmtijd zoveel mogelijk te verkorten en een aangename werk- en leefomgeving te creëren. Duurzaamheid, gezondheid en comfort staan centraal. De geluidsabsorberende panelen van PETAC bestaan voor 50% uit polyestervezels die afkomstig zijn uit gerecycleerde PET-flessen. De platen bevatten bovendien geen giftige, chemische stoffen en zijn brandveilig en vlamdovend.

Naast wand- en plafondpanelen zijn er ook lamellen en baffles in het PETAC-aanbod. Die zijn volledig op maat verkrijgbaar of zelf te realiseren. U bepaalt de hoogte, breedte, kleur en afwerking. Zo kunt u snel een eigen ontwerp realiseren, waar u ook verlichting en andere technieken eenvoudig in kunt verwerken.

De platen zijn beschikbaar in vijf standaardkleuren: zwart, donkergrijs, grijs, lichtgrijs en wit. Op aanvraag zijn ze ook leverbaar met gelamineerde wolvilt (keuze uit 75 kleuren), akoestische stof, geperforeerd of gegroefd houtfineer en laminaat, bedrukt met opdruk naar keuze.