Alles wat u moet weten over spuitwerk

Is uw interieur dringend toe aan verandering? Of zijn er nog enkele saaie oppervlakken te vinden in uw huis die best wat kleur kunnen gebruiken? Dan hebt u bij De Roo Schilderwerken uw ideale partner gevonden. We vertellen u alles wat u moet weten over spuitwerk en hoe wij daarmee van elke wand in uw woning iets moois maken.

Wat is spuitwerk?

Bij spuitwerk wordt er afhankelijk van de grootte van het oppervlak zowel met hoge druk als met lage druk gespoten. Daarbij wordt de verf gelijkmatig op de muur aangebracht. Heel belangrijk is dat vóór het spuitwerk alles perfect afgeplakt wordt. Zo zorgen wij ervoor dat uw ramen, deuren, kozijnen en trappen goed met plastic zijn afgedekt. Dat bespaart ons heel wat schoonmaakwerk, tijd én geld.

Spuitwerk is geschikt voor grote en kleine oppervlakken in huizen, magazijnen, winkels … Het kan zowel voor wanden, plafonds, deuren en meubilair. De Roo Schilderwerken biedt spuitwerk aan in om het even welke kleur, afhankelijk van uw wensen en verwachtingen.

De belangrijkste voordelen van spuitwerk

  • Spuitwerk verloopt veel sneller dan schilderen met de roller of borstel.
  • Spuitwerk is bovendien ook mooier. Het laat geen strepen achter, ziet er altijd strak uit en zorgt voor een egaal oppervlak.
  • De dekking bij spuitwerk is beter. Eén laag is meestal voldoende.
  • Met spuitwerk is het makkelijker om moeilijke hoekjes te bedekken dan met een verfborstel of een roller.
  • Spuitwerk komt goedkoper uit, precies doordat het minder werkuren vraagt.
  • Dankzij de nieuwste technologie gebeurt het spuitwerk volledig nevelarm.

Zijn er ook nadelen verbonden aan spuitwerk?

  • Er is meer afplakwerk.
  • Spuitwerk is minder geschikt voor het kleine schilderwerk.
  • De voorbereiding is super belangrijk, gebreken in de ondergrond zijn minder makkelijk te herstellen.

Voer voor specialisten

Spuitwerken laat u het best over aan echte experts. Wij helpen u graag met het spuitwerk bij u thuis. Vraag meteen een offerte.

De Roo is de perfecte partner voor uw spuitwerken

Laat uw schilderwerken over aan een professional. U bent bij De Roo alvast aan het juiste adres. Met ons team van 35 werknemers beschikken wij over alle nodige expertise en materialen om uw creatieve projecten te realiseren. Binnenkort beschikken we over onze eigen professionele spuitcabine, waarin we al uw meubelen kunnen spuiten in de kleur die u wenst. En dit voor meubels in alle materialen: hout, glas, metaal …

Hebt u nog vragen of wil u graag een offerte voor spuitwerken? Neem dan meteen contact met ons op.