Mortex: een strakke betonlook met tal van voordelen voor uw woning in De Pinte

Bent u uw woning in De Pinte aan het (ver)bouwen? Weet dan dat u voor Mortex bij De Roo moet zijn. Maar wat is het nu juist, hoeveel bedraagt het prijskaartje en waarom zou u ervoor kiezen? U komt het allemaal te weten in dit artikel.

Wat is Mortex?

Mortex wordt gemaakt op basis van kalk en cement en is in tal van verschillende kleuren verkrijgbaar. Het is een decoratieve pleisterbekleding die voor vloeren, muren, trappen, plafonds, keukenbladen, badkamermeubels of inloopdouches gebruikt kan worden. Het resultaat? Een strakke betonlook voor uw woning in De Pinte.

Mortex voor nieuwbouw en renovaties in De Pinte

Met Mortex kunt u alle kanten uit. Het product is geschikt voor al uw renovatie- en nieuwbouwprojecten in De Pinte. Omdat er geen sloop- of breekwerken aan te pas komen, is het erg dankbaar om mee te werken. Met Mortex verliest u bovendien geen plaats, want een laag is slechts enkele millimeters dik.

Mortex: verschillende kleurmogelijkheden

Bij beton denkt u meteen aan grijs. De meeste mensen gaan ook effectief voor een grijzige kleur, maar weet dat er met Mortex nog tal van andere kleurmogelijkheden zijn. Dus ook als u geen fan bent van grijs of een andere kleur beter bij het interieur van uw woning in De Pinte past, is Mortex een interessante keuze. Het product biedt u namelijk een ruim kleurenpallet met tientallen kleurschakeringen. Wilt u één bepaalde kleur doortrekken doorheen heel uw woning? Of wilt u net een mooi contrast creëren? Met Mortex kan het allemaal. Het product heeft verschillende toepassingsgebieden en past bij tal van interieurtrends: van strak en modern, tot klassiek.

Maak meteen een afspraak en kom te weten wat De Roo voor uw project kan betekenen.

Afwerkingsstijl Mortex: ruw of glad

U kiest helemaal zelf of u voor een gladde, gepolijste afwerking gaat of toch liever een ruwere textuur hebt. Omdat u helemaal zelf kunt beslissen over de afwerkingsstijl, is Mortex bij een breed publiek erg gegeerd.  U kunt uw keuken, badkamer of woonkamer immers helemaal laten aansluiten bij uw smaak.

Mortex

Wat zijn de nadelen van Mortex?

We hebben goed nieuws voor u: Mortex biedt weinig of geen nadelen. Het enige aandachtspunt is dat het plaatsen van Mortex een erg arbeidsintensieve job is, wat uiteraard invloed heeft op de prijs. Om Mortex aan te brengen, schakelt u best een specialist zoals De Roo in.

Wat zijn de voordelen van Mortex?

Mortex heeft tal van voordelen:

 • Mortex is ideaal in combinatie met vloerverwarming.
 • Mortex lijkt qua uiterlijk op natuursteen, maar heeft een aantrekkelijker prijskaartje.
 • Mortex past bij een moderne én een traditionele inrichting.
 • U kiest zelf de afwerking: ruw of glad.
 • Mortex past op verschillende ondergronden.
 • Mortex is een duurzaam product.
 • Een nabehandeling tegen vocht is niet nodig. Omdat er geen voegen zijn, is Mortex namelijk waterdicht.
 • Mortex is bestand tegen de hitte.
 • Mortex is scheur-, kras- en slijtvast en daardoor ijzersterk.
 • Omdat Mortex aangebracht wordt bovenop een ander oppervlak, is er geen breekwerk nodig om Mortex te plaatsen.
 • Mortex is erg onderhoudsvriendelijk. Het is voldoende om af en toe eens te stofzuigen en te kuisen met een groene zeep of neutrale allesreiniger. Het is wel aangewezen om er elke paar maanden eens met een olie of wax over te gaan om vlekken te vermijden.

Vraag meteen een offerte.

Mortex: offerte en prijs

Welke cijfertjes er exact op de factuur staan, hangt af van enkele elementen, bijvoorbeeld de grootte van de te bewerken oppervlakte. Maak een afspraak om uw plannen met ons te bespreken. We komen graag bij u langs in De Pinte, zodat we een duidelijk beeld krijgen van de opdracht. Vervolgens mag u van ons een offerte op maat verwachten. Check zeker onze website en ontdek wat De Roo voor uw nieuwbouw- of renovatieproject kan betekenen.