Mortex: een strakke betonlook met tal van voordelen voor uw woning in Kortrijk

Gaat u (ver)bouwen? Voor al uw projecten met Mortex in Kortrijk is De Roo de expert die u zoekt. In dit artikel komt u alles te weten over deze populaire pleisterbekleding en wat onze ervaren vakmannen voor uw (ver)bouwing kunnen betekenen.

Mortex voor nieuwbouw en renovaties in Kortrijk

Of u nu gaat bouwen of renoveren, met Mortex kunt u eindeloos veel kanten uit. Omdat er geen sloop- en breekwerken nodig zijn, is het een erg dankbaar product om mee aan de slag te gaan. U verliest bovendien geen plaats, want een laag Mortex is maar enkele millimeters dik.

Mortex

Wat is Mortex?

Mortex is een decoratieve pleisterbekleding die bestaat uit een mix van kalk en cement. Het product is in tal van verschillende kleuren te verkrijgen en geeft uw woning in Kortrijk een strakke, moderne betonlook. Kies voor Mortex op uw vloeren, plafonds, trap, muren, inloopdouche, badkamermeubel en/of keukenblad.

Afwerkingsstijl Mortex: glad of ruw

Bij Mortex hebt u zelf de keuze. Of u nu een ruwere structuur of een gladde, gepolijste afwerking verkiest. U kiest de afwerkingsstijl die het best aansluit bij de rest van het interieur in uw woonkamer, keuken of badkamer in Kortrijk.

Mortex: verschillende kleurmogelijkheden

Als u aan een betonlook denkt, denkt u waarschijnlijk automatisch aan de kleur grijs. Maar wat velen niet weten is dat Mortex tientallen kleurschakeringen in zijn gamma heeft. Dus ook wanneer u geen fan bent van grijs of andere kleuren beter bij uw interieur passen, is Mortex een interessante optie. U kiest zelf of u een mooi contrast wilt creëren door verschillende kleurschakeringen te combineren of dat u toch liever één kleur in heel de woning doortrekt. Dankzij het ruime aantal toepassingsmogelijkheden en de tijdloze look, past Mortex bij elke woning.

Maak een afspraak bij De Roo en leer meer over wat we voor uw project in Kortrijk kunnen betekenen.

Wat zijn de voordelen van Mortex?

Mortex heeft tal van voordelen:

 • Mortex is een duurzaam product.
 • Mortex is op heel wat verschillende ondergronden toepasbaar.
 • U kiest zelf welke afwerking het best bij uw interieur past: glad of ruw.
 • Mortex is bijzonder onderhoudsvriendelijk. Af en toe eens stofzuigen en poetsen met een groene zeep of neutrale allesreiniger volstaat. Denk er wel aan om er iedere paar maanden eens met olie of wax over te gaan om vlekken te vermijden.
 • Mortex heeft geen voegen, waardoor een nabehandeling tegen vocht niet nodig is. Mortex is op zichzelf al 100% waterdicht.
 • Er is geen breekwerk nodig, aangezien Mortex aangebracht wordt bovenop een ander oppervlak.
 • Mortex kan tegen hoge temperaturen.
 • Mortex past bij heel wat verschillende interieurinrichtingen, van modern tot traditioneel.
 • Mortex is een erg sterk materiaal en bijzonder slijt-, kras- en scheurvast.
 • Mortex is een uitstekende combinatie met vloerverwarming.
 • Mortex lijkt qua look op natuursteen, maar heeft een voordeliger prijskaartje.

Vraag een offerte op maat aan.

Wat zijn de nadelen van Mortex?

We hebben goed nieuws voor u, want Mortex heeft weinig of geen nadelen. Wel belangrijk om rekening mee te houden is de arbeidsintensiviteit van de plaatsing, wat logischerwijs invloed heeft op de prijs die u uiteindelijk zal moeten betalen. Laat u het delicate werkje liever over aan een professional? Neem dan zeker contact op met De Roo.

Mortex: offerte en prijs

De prijs van Mortex hangt af van een aantal elementen. Zo kijken we voor de berekening van de offerteprijs naar de grootte van het oppervlak. Maak een afspraak bij De Roo om samen uw project te bespreken. We komen graag bij u langs in Kortrijk, zodat we een deftig beeld van uw project krijgen. Vervolgens krijgt u van ons een offerte op maat. De prijs die u daarop terugvindt, is altijd gelijk aan de factuurprijs.

Check zeker onze website en ontdek wat we bij De Roo voor uw nieuwbouw- of renovatieproject kunnen betekenen.