Mortex: een strakke betonlook met tal van voordelen voor uw woning in Oudenaarde

(Ver)bouwplannen in Oudenaarde? Voor al uw projecten met Mortex is De Roo de specialist die u nodig hebt. Lees snel verder en kom alles te weten over deze populaire pleisterbekleding en wat onze ervaren vakmannen voor uw (ver)bouwplannen kunnen betekenen.

Wat is Mortex?

Mortex is een decoratieve pleisterbekleding die bestaat uit een mix van kalk en cement. Het product is in tal van verschillende kleuren voorhanden en geeft uw woning in Oudenaarde een strakke, moderne betonlook. Kies voor Mortex op uw vloeren, plafonds, trap, muren, badkamermeubel, keukenblad en/of inloopdouche.

Mortex: verschillende kleurmogelijkheden

Als u aan een betonlook denkt, hebt u hoogstwaarschijnlijk de kleur grijs in uw hoofd. Maar niets is minder waar, want Mortex heeft tientallen kleurschakeringen in zijn gamma. Bent u geen fan van grijs of passen andere kleuren gewoonweg beter in uw interieur? Dan is Mortex nog steeds een uitstekende optie. U kiest zelf of u een mooi contrast wilt creëren door verschillende kleurschakeringen samen te gebruiken of dat u toch liever één bepaalde kleur in heel de woning doortrekt. Dankzij het ruime aantal toepassingsmogelijkheden en de tijdloze look, past Mortex bij tal van verschillende interieurinrichtingen.

Maak meteen een afspraak en leer meer over wat De Roo voor uw project kan doen.

Afwerkingsstijl Mortex: glad of ruw

Of u nu een ruwere structuur of een gladde, gepolijste afwerking verkiest. Bij Mortex hebt u zelf de keuze. U kiest een afwerkingsstijl die perfect aansluit bij de rest van het interieur in uw woonkamer, keuken of badkamer.

Mortex voor nieuwbouw en renovaties in Oudenaarde

Met Mortex kunt u eindeloos veel kanten uit, of u nu gaat bouwen of renoveren. Omdat er geen sloop- en breekwerken nodig zijn, is het een erg dankbaar product om mee aan de slag te gaan. U verliest bovendien geen plaats, want een laag Mortex is maar enkele millimeters dik.

Mortex

Mortex: offerte en prijs

De prijs van Mortex is afhankelijk van een aantal elementen. Zo houden we voor de berekening van de offerteprijs rekening met de grootte van het te bewerken oppervlak. Maak snel een afspraak om uw project samen te bespreken. We komen graag bij u langs in Oudenaarde, zodat we een goed zicht krijgen op de aard van de werken. Vervolgens krijgt u van ons een offerte op maat. De prijs die u daarop terugvindt, is steeds gelijk aan de uiteindelijke factuurprijs. Neem ook zeker eens een kijkje op onze website en ontdek wat De Roo voor uw nieuwbouw- of renovatieproject kan doen.

Wat zijn de voordelen van Mortex?

Mortex heeft tal van voordelen:

 • Mortex is bijzonder onderhoudsvriendelijk. Af en toe eens stofzuigen en poetsen met een groene zeep of neutrale allesreiniger volstaat. Denk er wel aan om er iedere paar maanden eens met olie of wax over te gaan om vlekken te vermijden.
 • Mortex is een uitstekende combinatie met vloerverwarming.
 • Mortex lijkt qua look op natuursteen, maar heeft een voordeliger prijskaartje.
 • Mortex past bij heel wat verschillende interieurinrichtingen, van modern tot traditioneel.
 • Mortex heeft geen voegen, waardoor een nabehandeling tegen vocht niet nodig is. Mortex is op zichzelf al 100% waterdicht.
 • Mortex kan tegen hoge temperaturen.
 • Mortex is een erg sterk materiaal en bijzonder slijt-, kras- en scheurvast.
 • Mortex is een duurzaam product.
 • U kiest zelf welke afwerking het best bij uw interieur past: glad of ruw.
 • Er is geen breekwerk nodig, aangezien Mortex aangebracht wordt bovenop een ander oppervlak.
 • Mortex is op heel wat verschillende ondergronden toepasbaar.

Vraag uw offerte op maat aan.

Wat zijn de nadelen van Mortex?

We hebben goed nieuws voor u, want Mortex biedt weinig of geen nadelen. Houd er wel rekening mee dat de plaatsing van Mortex erg tijdsintensief is en dat dus invloed heeft op het prijskaartje. Het is een delicaat werkje, dat u beter in de handen van een professional zoals De Roo legt.