Mortex: een strakke betonlook met tal van voordelen voor uw woning in Zulte

Mortex: waarom zou u ervoor kiezen, wat is het en wat kost het? U ontdekt het allemaal en nog veel meer in dit artikel. Voor een Mortex-expert in de regio Zulte moet u bij De Roo zijn.

Mortex voor nieuwbouw en renovaties in Zulte

Mortex is een erg veelzijdig product. U kunt het integreren in uw renovatieproject, maar ook in uw nieuwbouw. Het is een erg dankbaar product, want er komt geen breek- of sloopwerk aan te pas. U verliest trouwens geen plaats: een laag Mortex is slechts enkele millimeters dik.

Wat is Mortex?

Mortex bestaat uit kalk en cement en is in tal van kleuren voorhanden. De decoratieve pleisterbekleding voor badkamermeubels, inloopdouches, keukenbladen, vloeren, muren, plafonds of trappen zorgt voor een strakke betonlook in uw woning in Zulte.

Mortex

Wat zijn de voordelen van Mortex?

Mortex heeft heel wat voordelen:

 • Mortex kan op verschillende ondergronden aangebracht worden.
 • Er is geen breekwerk nodig om Mortex te plaatsen: het wordt aangebracht bovenop een ander oppervlak.
 • Mortex is erg onderhoudsvriendelijk. Af en toe eens stofzuigen en kuisen met een groene zeep of neutrale allesreiniger is voldoende. Om vlekken te vermijden is het wel aangewezen om er elke paar maanden eens met een olie of wax over te gaan.
 • Mortex is hittebestendig.
 • U kunt Mortex perfect combineren met vloerverwarming.
 • Mortex lijkt qua uitzicht op natuursteen, maar is een pak voordeliger.
 • Mortex past zowel bij een traditionele als een moderne inrichting.
 • U kunt zelf kiezen tussen een ruwere of gladdere afwerking.
 • Mortex is ijzersterk en scheur-, kras- en slijtvast.
 • Mortex is duurzaam.
 • Omdat er geen voegen zijn, is Mortex waterdicht. Een nabehandeling tegen vocht is dus niet nodig.

Vraag vandaag nog een offerte op maat aan.

Wat zijn de nadelen van Mortex?

Goed nieuws, Mortex biedt weinig of geen nadelen. Het plaatsen van Mortex is wel een erg arbeidsintensief werkje, wat uiteraard een effect heeft op de prijs. Mortex aanbrengen is echt specialistenwerk.

Mortex: verschillende kleurmogelijkheden

Als u het woord beton hoort, denkt u waarschijnlijk meteen aan de kleur grijs. Het is de meest gekozen kleur bij Mortex, maar er zijn nog tal van andere kleurmogelijkheden. Dus ook als u geen fan bent van grijs of op zoek bent naar een andere kleur die beter bij uw interieur past, is Mortex een interessante optie. Mortex heeft namelijk een ruim kleurenpallet met tientallen kleurschakeringen. Of u nu één kleur wil doortrekken door heel het huis of net een mooi contrast wil creëren? Het kan allemaal. Mortex heeft tal van toepassingsgebieden en sluit aan bij heel wat interieurtrends: van klassiek, tot strak of modern.

Maak meteen een afspraak en kom te weten welke Mortex-mogelijkheden De Roo u biedt.

Afwerkingsstijl Mortex: ruw of glad

U kunt zelf de afwerkingsstijl kiezen. Gaat u voor een zeer gladde, gepolijste afwerking of toch eerder voor een wat ruwere textuur? De keuzemogelijkheid is een van de redenen waarom Mortex zo gegeerd is. U kunt uw badkamer, woonkamer of keuken namelijk perfect laten aansluiten bij uw interieurvoorkeuren.

Mortex: offerte en prijs

Hoeveel het prijskaartje van Mortex exact bedraagt, hangt af van een aantal elementen, zoals hoe groot het te bewerken oppervlak is. We komen steeds op voorhand bij u langs in Zulte, zodat we een precies beeld krijgen van de opdracht en er een juiste prijs op kunnen plakken. U krijgt van ons vervolgens een offerte op maat. Maak een afspraak om de plannen van uw (ver)bouwproject in Zulte met ons te bespreken.