Met Mortex worden uw interieurdromen werkelijkheid

Of u nu gaat bouwen of renoveren, Mortex is een uitstekend optie als materiaal voor de vloeren, muren en zelfs voor meubels. U hebt eindeloos veel mogelijkheden qua kleuren en toepassingen. Lees snel verder en ontdek wat Mortex voor uw interieur kan betekenen.

Eindeloos veel decoratiemogelijkheden

Met Mortex hebt u eindeloos veel mogelijkheden. Een rode, zwarte of grijze kleur voor de vloer van uw woonkamer, uw zwembad of vijver, de trap, de douche of uw lavabo. Wat u ook in gedachten hebt, binnen of buiten, het kan allemaal met Mortex. Het materiaal dat uit cement en kalk bestaat, heeft een natuurlijke uitstraling en creëert een naadloze betonlook. Dankzij de buitengewone flexibiliteit, slijtvastheid, geringe dikte en het hechtvermogen kan Mortex bovendien aangebracht worden op tal van ondergronden. Droomde u er altijd van om uw badkamer in een hamam om te toveren? Dan is Mortex daar het perfecte materiaal voor.

Met aandacht voor het milieu

Mortex is hét voorbeeld van een duurzaam product. Dankzij de grote slijtageweerstand blijft Mortex lang mooi en geniet u dus heel wat jaren van uw vloer of muur. Vanaf drie millimeter is het materiaal trouwens 100% waterdicht. Een extra afwerking is niet nodig, waardoor het materiaal perfect geschikt is voor badkamers.

De Roo werkt samen met BEAL, een Belgische fabrikant van Mortex die zijn producten lokaal ontwikkelt en produceert. Dankzij Mortex kunnen bestaande oppervlaktes herbekleed en/of gerepareerd worden, wat voor minder afval zorgt en ook minder beperkingen in het kader van renovaties of nieuwbouw met zich meebrengt. Heel wat moeizame breek- en sloopwerken worden zo immers vermeden.

Eenvoudig in onderhoud

Een groot voordeel van Mortex is dat het erg onderhoudsvriendelijk is. Om een vloer van Mortex te onderhouden, volstaat het om wekelijks te stofzuigen – of wat vaker als u kinderen en/of huisdieren in huis hebt lopen. Om grondiger te reinigen hebt u enkel wat water en natuurzeep of azijn nodig. Zo ziet uw Mortex er in één, twee, drie weer als nieuw uit.

Van De Roo ontvangt u trouwens een handige onderhoudsfiche, eens uw Mortex-project is afgerond. De fiche vertelt u hoe u uw Mortex vloer of muur mooi houdt, zodat u er zo lang mogelijk geniet van hebt.

Laat uw Mortex plaatsen door De Roo

Twijfelt u over de kleur? Om de juiste keuze te maken bezorgen wij met plezier een aantal stalen. De stalen van 30 x 60 cm geven u een duidelijk beeld van het eindresultaat en maken het mogelijk om thuis te vergelijken.

Dankzij de know-how en vaardigheden van onze plaatsers bekomt u een uniek resultaat. Onze experten weten waar ze mee bezig zijn en weten van aanpakken. U kunt dus op uw beide oren slapen, want De Roo ontzorgt u volledig. We begeleiden uw Mortex-project van A tot Z en zorgen voor een piekfijne afwerking.

Wilt u beroep doen op onze experten of hebt u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.