Voor al uw schilderwerken in Deinze moet u bij De Roo zijn

Voor al uw schilderwerken in de regio Deinze is De Roo de partner die u nodig hebt. Klop gerust bij ons aan voor schilderwerken groot of klein, binnen of buiten. Wat u ook nodig heeft, dankzij onze vakkennis, ervaring en professionaliteit leveren wij gegarandeerd een kwalitatief eindresultaat.

Schilderwerken binnen in huis

Waar u in huis ook een nieuw laagje verf wil, De Roo zorgt voor een nauwkeurige uitvoering die tot in de puntjes afgewerkt is. Uw plafonds, wanden, deuren en ramen in dezelfde elegante lichte kleur? Of uw trap als statement piece in huis dankzij zijn opvallende kleur? We luisteren naar uw wensen en staan u bij met gepast kleuradvies. Aan de hand van stalen kunt u dan thuis beslissen welke kleur(en) u graag wilt.

Tip: zorg ervoor dat uw schilderwerken en uw interieur op één lijn liggen. Gaat u voor een Scandinavisch interieur, een eclectisch of toch eerder een klassiek? Wat u ook kiest, pas de kleuren van de verf erop aan, zodat alles één mooi geheel vormt. Bekijk onze realisaties.

De Roo meester van speciale verftechnieken

Als u eens wat anders wilt dan gewone verf die op de traditionele manier op uw muren wordt aangebracht, is een structuurverf of speciale verftechniek zeker iets voor u. Het is vaak een delicaat werkje, maar dankzij onze ervaring en expertise zorgen we steevast voor een nauwkeurige uitvoering, precies zoals u in gedachten had. Wenst u uw volledige badkamer uit te werken in stucwerk of een strakke betonlook? Of houdt u van een verweerde structuur, zuiderse kalkstuc of imitatie van roesteffect? Onze vakmannen hebben heel wat speciale verftechnieken onder de knie, laat ons dus zeker weten waar u van droomt.

Een structuurverf geeft uw interieur pit en zorgt voor diepgang in uw muren. Doordat de korrelige verf op een bepaalde manier aangebracht wordt, creëert u een zand- of steeneffect, dat de imperfecties in uw muur verdoezelt. Het is tijdsintensiever dan gewone verf aanbrengen, maar het resultaat is meer dan de moeite waard. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan ons aanbod.

Schilderwerken aan uw gevel

Wilt u uw gevel in een nieuw jasje steken? Dan weet De Roo wel wat doen. We kunnen uw gevel onder andere schilderen, kaleien of het houtwerk luchtgommen. Bij gevelschilderwerken is het belangrijk om een regelmatige onderhoudsbeurt in te plannen en na acht à tien jaar de gevel volledig opnieuw te laten schilderen. Zo bent u zeker dat uw gevel er onberispelijk blijft uitzien. Om uw gevel een landelijke en karakteristieke look te geven, is kaleien de perfecte verftechniek. Kaleiverf bestaat uit kalk en rivierzand en wordt in meerdere lagen op de gevel aangebracht met een blokkwast. Ten slotte is luchtgommen de ideale manier om de verweerde look van de houten elementen van uw gevel op te fleuren. Een professional van De Roo straalt met een pistool zachte keramische korrels onder een lage druk op het houten oppervlak en verwijdert zo oude afwerkingslagen.

De Roo: kwalitatief vakmanschap in Deinze

De Roo is een gevestigde waarde en toonaangevende speler in kwalitatieve schilderwerken in Deinze en omstreken. We zijn dus de ideale partner om uw schilderwerken in en rond uw woning van A tot Z uit te voeren. Klantvriendelijkheid is onze rode draad: we denken met u na over de best mogelijke oplossing, stemmen de planning maximaal met u af en houden u steeds goed op de hoogte. Neem contact met ons op als u graag met ons in zee wilt gaan. Ons team staat klaar om uw creatieve projecten te realiseren.