Voor al uw schilderwerken in Sint-Martens-Latem moet u bij De Roo zijn

De Roo is uw partner in schilderwerken in Sint-Martens-Latem. Bij ons bent u aan het juiste adres voor allerlei schilderwerken binnen of buiten, groot of klein. Wat u ook nodig heeft, dankzij onze ervaring, vakkennis en professionaliteit leveren wij een kwalitatief eindresultaat af dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Schilderwerken aan uw gevel in Sint-Martens-Latem

Is het tijd voor een make-over van uw gevel? Dan weet De Roo precies wat te doen. Afhankelijk van uw type gevel gaan we aan de slag met schilderen, kaleien of luchtgommen. Bij gevelschilderwerken is een regelmatige onderhoudsbeurt erg belangrijk. Na acht à tien jaar is het dan tijd om uw gevel volledig opnieuw te laten schilderen.

Wilt u uw gevel een karakteristieke landelijke look geven? Dan is kaleien de ideale verftechniek. Kaleiverf bestaat uit rivierzand en kalk en wordt aan de hand van een blokkwast in meerdere lagen op de gevel aangebracht. Om de verweerde look van de houten elementen van uw gevel een opknapbeurt te geven, is luchtgommen dan weer ideaal.  Een van onze experten straalt met een pistool zachte keramische korrels onder een lage druk op het houten oppervlak, waardoor oude afwerkingslagen verdwijnen.

Schilderwerken binnen in huis in Sint-Martens-Latem

Ook voor schilderwerken binnen in huis kunt u op De Roo rekenen. We zorgen steevast voor een nauwkeurige uitvoering die tot in de puntjes in orde is. Wilt u uw trap in een statementkleur? Of uw wanden, plafonds, ramen en deuren in dezelfde elegante lichte kleur? We luisteren aandachtig naar wat u voor ogen hebt en geven u advies op maat. De stalen die u van ons krijgt, kunt u mee naar huis nemen. Zo kunt u aan de hand van uw interieur kiezen welke kleuren u neemt. Het is immers belangrijk dat uw schilderwerken en uw interieur op één lijn liggen. Hebt u een klassiek, Scandinavisch of eerder eclectisch interieur? Pas de kleuren van de verf erop aan, zodat alles één mooi geheel vormt. Bekijk onze realisaties voor wat inspiratie.

De Roo meester van speciale verftechnieken

Wilt u eens wat anders dan gewone verf die traditioneel op uw muren wordt geschilderd? Dan is structuurverf of een speciale verftechniek de oplossing. Dankzij onze ervaring en expertise voeren we dit delicate werkje steevast nauwkeurig uit, precies zoals u het voor ogen hebt. Wilt u een badkamer in een strakke betonlook of stucwerk? Of gaat u voor een verweerde structuur, imitatie van roesteffect of zuiderse kalkstuc? Onze vakmannen hebben tal van speciale verftechnieken onder de knie. Laat ons dus zeker weten hoe uw droomwoonkamer, slaap- of badkamer eruitziet.

Structuurverf zorgt voor diepgang in uw muren en geeft uw interieur pit. De korrelige verf wordt op een bepaalde manier aangebracht, zodat er een zand- of steeneffect ontstaat, dat imperfecties in uw muur verbergt. Het aanbrengen van speciale verftechnieken is tijdsintensiever dan normale verf, maar het resultaat is zeker de moeite en hogere kostprijs waard. Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Bekijk dan ons aanbod.

De Roo: kwalitatief vakmanschap in Sint-Martens-Latem

De Roo is een toonaangevende speler in de wijde omgeving van Deinze. We zijn een gevestigde waarde in kwalitatieve schilderwerken en dus de ideale partner voor al uw schilderwerken thuis of op kantoor. Klantvriendelijkheid staat bij ons centraal: we denken met u na over de best mogelijke oplossing, stemmen de planning maximaal op u af en houden u altijd goed op de hoogte. Neem contact met ons op als u een samenwerking wel ziet zitten. Ons team staat klaar om al uw schilderdromen te realiseren.